Bildspel: Julias examen

Det är jättekul att göra bildspel, jag brukar bara göra det för brudpar men gjorde ett litet familjärt undantag den här gången.

Bildspelet kommer bättre till sin rätt om du tittar på det i fliken bildspel under bilderna i bloggrubriken.

http://siw.myshowit.com/502987/35633/showit.swf

Annons

2 tankar på “Bildspel: Julias examen

  1. Bildspel är något jag personligen inte gillar då det inte tillåter mig att titta på bilderna i min egen takt men i ditt bildspel finns det en funktion där jag kan välja om jag vill se bilderna i bildspel eller titta på dem själv och det SUPERGILLAR jag!! riktigt najs!! Då tittar jag även på bildspelet och det är fint också! :O))
    Var gör du bildspelet? Är det något speciellt ställe eftersom du har den funktionen som så många andra saknar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s