Ullevi

Jag hällde upp ett glas rosé, satte mig på terassen för att njuta av lugnet och stillheten. Efter en kvart blev jag rastlös och satte på teven för att kolla liiite på den direktsända konserten. När Slayer började spela var jag redan så uppe i varv så jag var bara tvungen att gå ut på stan för att kolla läget (jag bor i närheten…) Det blev en kort sväng runt Ullevi jag ville ju hinna hem igen för att titta på Metallica. Det jäste runt Ullevi, alla var i toppform och lilla fotografen fick ingen smäll på käften där här gången heller – men jag trodde först att killarna vid grillen skulle komma efter mig med eldgaffeln. Jag avstyrde det genom att säga ” förlåt jag tyckte ni såg coola ut – jag deletar bilden”, då ville dom kompensera sin ilska genom att posera istället….

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s