Porträtt: Felix & Melvin

Jag hade nästan glömt bort hur mycket spring det var i en liten 2-åring. Melvin den lille gossen med dom stora bruna ögonen var som en liten vessla, men gud så charmig! Jag hade gärna tagit med mig honom hem. Storebror Felix däremot var cool så det förslog och gjorde fotojobbet lätt för mig genom att posera världsvant.

Härliga ungar! Tack för att jag fick hälsa på er!

Annons

2 tankar på “Porträtt: Felix & Melvin

  1. Pingback: Porträtt: Ulrika | Fotograf Solveig Holstein

  2. Pingback: Porträtt: Ulrika | Bröllopsfoto och andra porträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s