Favorit i repris

Jag var på Ölrepubliken för att plåta Dizzypline All Stars när dom jammade där i vintras. Den här killen spelade trummis i bandet, men det visste jag inte när jag smög omkring för att kolla läget innan dom började spela. När jag riktade kameran mot honom såg han inte mig, jag hade tänkt att ta en helt annan bild, men så plötsligt vänder han sig emot mig och ger mig det här fina leendet.

Jag gillar den här bilden, man riktigt ser hur han kopplar av njuter av den nyupphällda kalla ölen.

Annons

1 tanke på “Favorit i repris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s