Bröllopsfoto: Johanna & Peter – del 2

Den ursöta gamla kyrkan Öijareds kapell med anor från 1600 – talet var fylld till sista plats med vänner och släktingar. Prästen berättade att alla hade fått provsitta för att testa så att man fick plats innan brudparet anlände. Vigselakten var otroligt romantisk och vacker, jag räknar den som min favorit av alla vigslar som jag fotograferat. Den kvinnliga vigselförättaren stod även för vacker solosång tillsammans med en jätteduktig cellist som ackompanjatör vilket förhöjde stämningen i mitt tycke.

Johanna och Peter hade lagt allt krut på romantik och god mat. Peter jobbar på Thörnströms Kök och det vet alla som bor i Göteborg att det är inte vilken restaurang som helst. Häromdagen fick dom en stjärna i Guide Micheline. Det är stort! Ni anar inte vilken bröllopsmiddag dom bjöd på! Och nu vill ni väl se bilderna på paret som är lika vackra på insidan som på utsidan.

Annons

3 tankar på “Bröllopsfoto: Johanna & Peter – del 2

  1. Pingback: Bröllopsfoto | Fotograf Solveig Holstein

  2. Pingback: Bröllopsfoto | Bröllopsfoto och andra porträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s